Kimono’s voor kinderen

De traditionele kimono’s werden door zowel vrouwen als kinderen gedragen. Zo werd de kimono van moeder naar dochter overgedragen. Tegenwoordig worden kimono’s door iedereen gedragen. Ook zijn kimono’s die door kinderen gedragen worden steeds populairder. Onze kinder kimono’s worden gemaakt van 50 % gerecycled materiaal en bevatten een satijnen weving. Ook bevatten onze kinder kimono’s mooie kleuren en patronen zodat er voor verschillende smaken een kimono mogelijk is.

Verschillende soorten Luxe kinder Kimono’s

Bij het denken aan kimono’s denken mensen vaak aan een zomers sfeertje en een dunne stof. Echter vinden wij bij Kimo Collection dat kimono’s niet seizoensgebonden hoeven zijn. Daarom hebben wij naast zomer kimono’s ook winter kimono’s die tijdens de koudere perioden gedragen kunnen worden. Ook maken wij onderscheid tussen de stijlvolle korte kimono’s en de schitterende lange kimono’s. Ook hebben wij kimono’s met een specifieke uitstraling. Zo hebben wij binnen ons aanbod kimono’s voor nachtmode en kimono’s voor street. Voor iedere gelegenheid hebben wij een kimono die bij u past.

Kinder Kimono kopen bij Kimo Collection

Bij Kimo Collection beschikken wij over verschillende kinder kimono’s. Wij leveren naast kwalitatieve kimono’s ook een extra souvenir. Zo krijgt u bij aankoop van een kimono een kokeshi doll in de stijl van uw kimono. Dit japanse gelukspoppetje maakt uw aankoop helemaal af. Geniet van de luxe producten van Kimo Collection.

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!