Luxe Kimono’s

Met KIMO Collection willen wij de moderne kimono als een kwalitatief, luxe kimono neerzetten. Een exclusief mode item met daarbij nog een traditioneel Japans cadeau, namelijk de KIMO Collection Kokeshi doll. Heb je al gezien dat dit gelukspoppetje dezelfde kimono draagt? Elke dames kimono wordt verstuurd in een deluxe gift box. Bestel het voor jezelf als verwenmoment. Of geef een prachtige kimono cadeau als exclusieve beleving. Met KIMO Collection waan je je in pure luxe.

Verschillende soorten Luxe Kimono’s

Een kimono is een traditioneel Japans kledingstuk voor mannen en vrouwen. Het is een losse mantel of japon met wijde mouwen die met een ceintuur wordt vastgebonden. Er zijn strikte gebruiken en aanwijzingen voor het dragen van een kimono. Kimono’s worden dan ook gedragen tijdens officiële gelegenheden als een bruiloft of theeceremonie. De meeste kimono’s worden dan ook generaties doorgegeven van moeder op dochter in de families. Echter hebben wij niet alleen kimono’s voor dames, maar ook voor kimono’s voor heren en kimono’s voor kinderen.

Kimono kopen van Kimo Collection

De kimono van KIMO Collection is een mode item wat iedereen graag in de lingerielade heeft liggen of in de kast heeft hangen. Door verschillende collecties te lanceren wordt de toepasbaarheid van de kimono verbreed en kan iedereen het dragen. We lanceren zowel lange kimono’s als korte kimono’s. De lange kimono kan gemakkelijk gedragen worden als kimono jurk, met hoge hakken en mooie sierraden steel je gelijk de avond. KIMO Collection zal zowel winter kimono’s als zomer kimono’s lanceren. KIMO Collection kan dus het gehele jaar door gedragen worden als onder andere een kimono jurk, thuis als ochtendjas of juist als kimono op het strand. Daarnaast hebben wij ook kimono’s voor andere gelegenheden, zo hebben wij naast de strand kimono’s ook street kimono’s en nacht kimono’s.

 

Blijf op de hoogte van alle lanceringen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!