Kimono’s voor Dames

Kimono’s voor dames worden al jaren van generatie tot generatie doorgegeven als traditioneel Japans kledingstuk. Deze kimono’s werden voornamelijk gedragen tijdens officiële gelegenheden zoals ceremonies en bruiloften. Wij hebben een moderne look aan deze traditionele kledingstukken gegeven. Onze luxe dames modellen zijn gemaakt van 50 % gerecycled materiaal en bevatten een satijnen weving. Daarnaast zijn onze modellen voorzien van moderne kleuren en patronen die mee gaan met de kleuren trends van tegenwoordig.

Verschillende soorten Luxe Dames Kimono’s

Bij Kimo collection beschikken wij over veel verschillende varianten luxe dames kimono’s. Zo hebben wij kimono’s voor verschillende gelegenheden. Zo maken wij bijvoorbeeld onderscheid tussen de elegante lange dames kimono’s en stijlvolle korte dames kimono’s. Ook beschikken wij over zomer kimono’s voor dames, deze zijn ideaal voor zonnige gelegenheden en winter kimono’s voor dames, die uitermate geschikt zijn voor de koudere perioden. Naast deze seizoens kimono’s beschikken wij ook over kimono’s voor speciale gelegenheden zoals kimono’s voor bruiden, kimono’s voor street, kimono’s voor op het strand en kimono’s als nachtmode. Zo hebben wij voor elke gelegenheid een kimono die bij u past.

Dames Kimono kopen bij Kimo Collection

Bent u opzoek naar een kimono van Kimo Collection, dan helpen wij u graag verder. Bij uw aankoop leveren wij naast een moderne luxe dames kimono ook een accessoire mee. Zo worden al onze dames kimono’s verstuurd met een kokeshi doll in dezelfde stijl als de kimono. Met dit mode item waant u zich in pure luxe van Kimo Collection. Ook zijn onze collecties exclusief, wanneer de collectie uitverkocht is, wordt deze ook niet meer geproduceerd.

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.